Til skæg ikke til grin
- En perfekt barbering til en fantastisk pris

Komplet startpakke for kun 49 kr.

Bestil din startpakke

Mød de danske mænd,
som siger fra.

Det er ikke kun almindelige danskere, som siger fra. Også kendte danske ansigter er trætte af at blive til grin, når de køber barbergrej. Mød dem her, og læs deres historier. Du kan sikkert nikke genkendende til følelsen af at betale for meget for barberblade:

Læs mere her

Så nemt er det

Shaver & Sons gør det nemt at holde både skægget og udgifterne nede. Vi sender dine barberblade direkte hjem til dig – du bestemmer selv hvor ofte.
Du får 4 barberblade i højeste kvalitet for 69 kr. + 20 kr. per levering.

Bestil startpakken

Vælg farve på skraberen. Tre vildt skarpe blade og en lækker rejsepose følger med for i alt 49 kr.

Vælg din løsning

Du bestemmer, hvor ofte du vil modtage fire friske blade: Med en, to eller tre måneders mellemrum.

Barber dig

Efter 4-6 dage modtager du din nye yndlingsskraber direkte i postkassen. Det bli'r så godt.

Bestil startpakken til 49 kr.

Komplet startpakke for kun 49 kr.

Alt hvad du behøver til en tæt og behagelig barbering – hver gang.

Vi giver dig alt, hvad du behøver til en tæt og behagelig barbering. Vi sender den eksklusive, danskdesignede barberskraber og tre blade til dig i en flot gaveæske. Du får også en praktisk, sort rejsepose, der beskytter din barberskraber, når den ligger i kufferten eller træningstasken.

Få fingrene i en startpakke med:
  • Eksklusiv barberskraber i valgfri farve
  • 3 ultraskarpe blade
  • Smart sort rejsepose
Du får det hele leveret i en lækker gaveæske
True Black
Cool White
Strong Orange
Læs mere om startpakken til 49 kr.
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Altid skarpe blade til 69 kr. per pakke

Hos Shaver & Sons mener vi ikke, der findes noget værre end sløve barberblade. Derfor sørger vi for, at frekvensen af dine forsendelser, passer til din barberingsrutine. Vælg, hvor ofte du barberer dig.

Derefter modtager du i løbende abonnement 4 barberblade per gang for kun 69 kr. + 20 kr. i levering! Skifter du stil eller rutine? Så kan du altid ændre dine leverancer kvit og frit.

Kvalitet fra første skrab

Det kræver kvalitetssans, omhyggelighed og indsigt at producere kvalitetsbarbergrej. Derfor har vi valgt vores materialer og fabrikker med omhu: Svensk stål. Tysk præcision. Dansk design. Det lyder dyrt, men koster ikke mere, end du har lyst til at betale.
Ekstra skarp og holdbar specialslibning

Tyske ingeniører skal man ikke konkurrere med. De har fuldstændigt styr på, hvordan man skaber et uhyggeligt skarpt og vanvittigt præcist stykke værktøj.

Svensk stål af ypperste kvalitet

Svensk stål er super. Se bare på Volvo, Husqvarna og Victoria Silversteds bagdel. Shaver & Sons kunne ikke drømme om at bruge andet.

Ligger godt i hånden

En lige fordeling af vægt, og et gummibelagt håndtag sikrer et godt greb.

Eksklusivt dansk design

Arne Jacobsen, Børge Mogensen, PH, Hans J. Wegner. Listen over fantastiske danske designere er nærmest uendelig. Vi har kogt hele flokken sammen og har fået en smuk, holdbar og funktionel skraber ud af det.

Mød de danske mænd som siger fra

Aldrig mere dyre barberblade

Oliver Bjerrehus

“En af verdens bedste og mest hypede fotografer, Bruce Weber, var ret begejstret for mig, og der var lagt an til, at vi skulle skyde seks store kampagner sammen, Versace og Ralph Lauren blandt andet. Bruce inviterede mig hjem, og han holdt en lang tale om, hvordan jeg havde kæmpet mig ud af fattigdom i Danmark, havde haft det utrolig svært og nu mod alle odds havde kæmpet mig frem til disse opgaver. Rent bullshit. Jeg kunne selvfølgelig ikke holde min store fede kæft og afbryder Weber; ’Haha, nej-nej Bruce sådan er det slet ikke...nu skal du bare høre’. Men det var åbenbart ikke meningen, at jeg skulle sige mesterfotografen imod, og han blev så pissed, at jeg på stedet blev fyret og fjernet fra alle seks kampagner. Så kort var afstanden altså mellem at være på toppen af verden og sidde tilbage, rent til grin ... lidt ligesom når man har givet vanvittige summer for nye barberblade.”

Allan Simonsen

“Det er aldrig rart at føle sig til grin. I 1982 tilbød FC Barcelona mig en kontraktforlængelse på 3 år. Klubben havde dog lige købt en argentiner, Diego Maradona hed han, så jeg var lidt bekymret for, om jeg ville få spilletid. I stedet tog jeg derfor i mod et tilbud fra den engelske 2. divisions-klub Charlton Athletic, der havde store ambitioner. De ambitioner blev dog langt fra indfriet, så jeg blev hurtigt lidt træt af det hele. Maradona brækkede benet en måned efter, og Barcelona manglede en spiller, men i stedet for at spille på Camp Nou traskede jeg altså rundt i det engelske regnvejr. Der følte jeg mig ærlig talt en lille smule til grin. Det var lidt den samme følelse, som når jeg har betalt alt for meget for barberblade.”

Dansk design

Det er dansk - og det er dejligt, blødt, skridsikkert og gennemtænkt. Shaver & Sons er vilde med den danske designtradition. Vi kan li' det enkle og det elegante - og vi elsker det funktionelle! Derfor har vi skabt et greb, som er perfekt at barbere sig med.

Tysk præcision

"Ordnung muss sein", som de siger syd for grænsen. Det gælder ikke mindst, når man placerer fem uhyggeligt skarpe barberblade side om side. For det kunne gå grueligt galt, hvis ikke vores tyske ingeniører havde gjort deres arbejde med - ja - tysk grundighed. Det får du i hvert eneste barberblad fra Shaver & Sons.

Svensk stål

Broderfolket hinsidan kan bare noget med stål. Sådan har det været siden vikingetiden, og sådan er det stadig i dag. Derfor har vi hos Shaver & Sons været på indkøb i den svenske stålindustri for at kunne forsyne dig med stålblade, der holder sig skarpe som svensk brændevin.

Jeg har en tør og mere sart hud, men skraberen har stået distancen. Barberingen er tæt, og min hud har det godt. Jeg er tilfreds med mit abonnement på barberblade. Nikolaj F., 43 år

Det siger vores brugere

Det har altid irriteret mig, at noget så hverdagsagtigt som at barbere sig skulle koste så meget – jeg vil da hellere bruge mine penge på noget sjovere. Shaver & Sons har fungeret perfekt, så jeg bliver helt sikkert fast kunde på Shaver & Sons barberblads abonnement.

Henning R., 49 år

Shaver & Sons skraberen var helt fin at bruge, og pludselig lå der fire nye blade i min postkasse! Jeg glemmer altid at få købt nye blade i tide og plejer at slide bladene helt ned, så det var total luksus.

Rasmus F., 27 år

Startpakken

  • Lækker skraber i valgfri farve
  • 3 ultraskarpe blade
  • Ingen binding
  • Fuld returret
Kun
49 kr.